bottom_menu.jpg
026-785 67 45
3 studenten aan de slag!

3 studenten aan de slag!

Op dit moment zijn drie studenten aan de slag bij Cursus Centrum Groen. Twee studenten van Helicon MBO Velp en één student van ROC RijnIJssel. Hieronder stellen zij zich voor.

 

Rim van VeldhuijsenRim van Veldhuijsen

Ik heet Rim van Veldhuijsen, ben 18 jaar oud en woon in Bennekom. Mijn passie is vogels en dieren, hierdoor kan ik al veel geluiden herkennen en weet ik makkelijk dieren te spotten. De focus tijdens de stage ligt voor mij op contact met klanten, soortenkennis verbeteren en het meekijken bij cursussen om te bedenken op welke manier ik cursussen zou willen en kunnen geven. Ook wil ik graag mijn zaagvaardigheden verbeteren en een cursus ECC 1 en 2 afronden. Het is de 2e keer dat ik stageloop bij Cursus Centrum Groen voor de opleiding Bos- en Natuurbeheer. Het is mij vorig jaar heel goed bevallen waardoor ik nu nogmaals hier stageloop. Ik ga deze stage weer met veel plezier in en kijk er naar uit om jou te ontmoeten!

 

 

 

Geoffrey BomGeoffrey Bom

Mijn naam is Geoffrey Bom, ik ben 20 jaar en woon in Velp op kamers. Ik studeer Bos- en Natuurbeheer bij Helicon opleidingen. En net zoals het verbergen van mijn “coronakapsel”, is moeilijk om een stage te vinden in deze tijd. Gelukkig heb ik een stageplek kunnen vinden bij Cursus Centrum Groen. Tijdens mijn stage de aankomende maanden, hoop ik meer te leren over de sociale aspecten van het vak en hoe ik mensen iets kan leren of begeleiden. Tevens wil ik ook mijn vaardigheden met de motorkettingzaag verbeteren, zodat ik deze vaardigheden kan later kan gebruiken bij bijvoorbeeld het aansturen van vrijwilligers. Tot slot wil ik ook graag een beter beeld krijgen van het werkveld in het algemeen. Ik ga deze stageperiode met veel plezier tegemoet en hoop veel te mogen leren in deze periode.

 

 

 

Michiel VerstandMichiel Verstand

Mijn naam is Michiel Verstand en ik woon in Zutphen. Ik doe de opleiding Human Technology in Arnhem. Ik ben in december begonnen met stage lopen bij Cursus Centrum Groen en ik heb het erg naar mijn zin toe nu toe. Werkzaamheden die ik al heb gedaan: een e-learning in een onlineprogramma zetten, voice-overs maken, video’s knippen en plakken, certificaten ontworpen, de PowerPoint huisstijl gemaakt en de eikenprocessierups kennisquiz gemaakt.

Ik ben nu bezig met een plan voor marketing en sociale media. Twee onderwerpen waar ik graag meer over wilde leren. Door Corona was het lastig om een stageplek te vinden. Mijn opleiding (product design) sluit niet helemaal aan bij mij stage. Maar ik leer hier wel de dingen die ik interessant vind. Dus mij hoor je niet klagen!

Inspiratie

Vacature Fulltime trainer vakgerichte cursussen groen/ Parttime trainer vakgerichte cursussen groen (20-30 uur)

Vacature: trainer

dec 15, 2022
Gezocht: enthousiaste vakman/vrouw die kennis wil delen. Jij werkt al jaren in het groen. Het liefst in de richting van Bos en Natuur…
motorzaag winterklaar

Motorzaag winterklaar?

dec 01, 2022
Als de winter begint, is het belangrijk om je motorzaag goed in te stellen. Zo is het belangrijk dat de machine in de winterstand staat.…

Workshop 'Zagen met STIHL'

feb 11, 2022
STIHL, Osma en Cursus Centrum Groen organiseren gezamenlijk een geheel verzorgde workshop ‘Zagen met STIHL’ voor particulieren. De workshop…